Projekovanje

Kao standardni pristup u izradi i realizaciji rešenja projektovanje je moguće na teritoriji Beograda (dok se klijenti koji ne žive na teritoriji Beograda mogu koristiti usluge online projektovanja.

Projektovanje enterijera obuhvata:

 • konsultacije
 • izlazak na teren i merenje prostora
 • izradu idejnog projekta

Na vaš zahtev možete dobiti i 3D model i nadzor na gradilištu pri izvođenju radova.

U zavisnosti od angažovanja, kvadrature prostora koji se renovira ili projektuje i nivoa detaljnosti postoji više cenovno različitih ponuda.

Slanjem upita započinjemo saradnju, po čijem prijemu dobijate smernice kako biste se što lakše opredelili za ponudu koja vam je najprihvatljivija.

Sledi upoznavanje sa projektnim zadatkom i smernicama vezanim za stil koji odaberete.

Sledeći korak je merenje prostora i izlazak na teren.

Po izradi idejnog rešenja (sa 3D modelom ukoliko se za njega opredelite) zakazujemo konsultacije, analiziramo predlog rešenja i vršimo izmene po potrebi (do dve izmene su besplatne, dok se svaka naredna naplaćuje).

Usvajanjem rešenja pristupamo realizaciji i nadzoru na gradilištu (ukoliko je to dogovoreno zadatkom).

Ukoliko želite da saznate više detalja o ovom vidu projektovanja, možete kontaktirati sa mnom.


BASIC PONUDA obuhvata:
 • 2D prikaz rešenja (osnovu) vašeg prostora sa potrebnim kotama.

Osnova je prikaz svih elemenata u prostoru, njihove mere i međusobni odnos bez bilo kakvih detalja kada je u pitanju završna obrada (odabir rasvete i materijala, dekorativnih elemenata, toniranje zidova itd).

Ova ponuda uključuje jednu konsultaciju sa maksimalno dve izmene.


MOODBOARD PONUDA obuhvata:
 •  2D prikaz rešenja (osnovu sa dispozicijom elemenata) vašeg prostora
 •  moodboard, prikaz u vidu kolaža sa uklopljenim bojama, teksturama, nameštajem, rasvetom i ostalim detaljima koji čine prostor kompletnim. Ovaj prikaz daje vam uvid u to kako će vaš prostor na kraju da izgleda
 •  listu za kupovinu sadrži spisak u vidu predloga rešenja nameštaja i dekorativnih elemenata, koji se mogu pronaći u maloprodajnim objektima (komadni nameštaj, rasveta bez dekoracije). Cenovni rang formiramo zajedno, u dogovoru, shodno vašem raspoloživom budžetu.
Ova ponuda uključuje sve navedene elemente i jednu konsultaciju sa maksimalno dve izmene, dok u nju nije uključen crtež stolarskih elemenata i primenljiva je samo u novogradnji pri kupovini gotovog komadnog namestaja.
*ponuda važi isključivo za novogradnje čiji projekat sadrži samo gotove komade nameštaja.

ENTERIJERNA PONUDA obuhvata:
 • 2D prikaz rešenja (osnovu sa dispozicijom nameštaja) vašeg prostora
 • moodboard prikaz u vidu kolaža sa uklopljenim bojama, teksturama, nameštajem, rasvetom i ostalim detaljima koji čine prostor kompletnim. Ovaj prikaz daje vam uvid u to kako će vaš prostor na kraju da izgleda
 • listu za kupovinu sadrži spisak u vidu predloga rešenja nameštaja i dekorativnih elemenata projekata, koji se mogu pronaći u maloprodajnim objektima (komadni nameštaj, rasveta bez dekoracije). Cenovni rang formiramo zajedno, u dogovoru, shodno vašem raspoloživom budžetu
 • 3D model kojim dobijate realan prikaz vašeg budućeg prostora i pravu sliku završenog enterijera, za razliku od moodboarda koji vam daje samo naznake krajnjeg igleda vašeg prostora.
 • šemu stolarije ukoliko postoji potreba za elementima koji se prave po meri.

Ova ponuda uključuje sve navedene elemente i nekoliko konsultacija sa maksimalno dve izmene. 


Nakon pregleda vašeg upita, pristupa se realizaciji, nakon čega dobijate idejno rešenje. Vreme za vaše potencijalne korekcije je sedam dana od prijema rešenja. U svaku od ponuda uključene su maksimalno dve izmene, dok se svaka sledeća dodatno naplaćuje.

Važne napomene:

 • Prva konsultacija nakon primanja upita uračunata je u cenu ponude dok se svaka sledeća dodatno naplaćuje po satu.
 • Rok za izradu idejnog rešenja u sve tri ponude dogovaramo po prijemu upita.
 • Delimičnom avansnom uplatom pristupa se izradi projekta u dogovorenom roku.
 • Rok za izradu projekta formira se u zavisnosti od obima radova.