Detaljnije o uslugama

Planiranje prostora

EnterijerNA pruža stručne usluge planiranja prostora za optimizaciju funkcionalnosti i estetike. Analiziramo projektni zadatak i kreiramo planove koji odgovaraju na želje i potrebe korisnika prostora stvarajući harmoniju u enterijeru.

Konsultacije vezane za dizajn enterijera

EnterijerNA nudi personalizovane konsultacije gde klijenti mogu da traže profesionalni savet vezan za dizajn enterijera. Pružajmo preporuke o  izboru boja, nameštaja,  materijala i ukupnoj estetici kako bi pomogli klijentima da postignu željeni efekat u prostoru u kom žive ili rade.

Razvoj koncepta i vizuelizacija

EnterijerNA se ističe u razvoju jedinstvenih dizajnerskih koncepata prilagođenih željama svakog klijenta. Kreiramo  3D prikaze prostora, liste sa raspoloživim i korišćenim materijalima kao i komadnim nameštajem, omogućavajući klijentima da imaju uvid u konačni izgled projektovanog prostora.

Profesionalne usluge vezane za uređenje enterijera.

Izbor materijala i specifikacija

Pomažemo klijentima u odabiru pravih materijala, završnih obrada i opreme za njihove projekte. Imamo široko znanje o različitim materijalima, uključujući podne i zidne obloge, komadni nameštaj, radnim pločama, osvetljenju itd. 

Nameštaj po meri

Sarađujemo sa veštim i iskusnim majstorima u izradi nameštaja po meri. Oni blisko sarađuju sa klijentima kako bi razumeli njihove specifične potrebe i preferencije, stvarajući rešenja po meri koja se savršeno uklapaju u prostor i odražavaju stil klijenta.

Projekat rasvete

Posebnu pažnju posvećujemo osvetljenju, jer ono igra ključnu ulogu u stvaranju ambijenta i poboljšanju ukupne estetske privlačnosti. Planiramo osvetljenja koji kombinuju prirodne i veštačke izvore svetlosti, uključujući uređaje koji dopunjuju koncept dizajna dok u isto vreme zadovoljavaju funkcionalnost.

Imate projekat na umu?

Ne ustručavajte se da kazete