Diplomirani sam arhitekta sa više od deset godina iskustva u projektovanju i dizajniranju enterijera. Mogu vam biti od pomoći ako tražite moderno i ekonomično rešenje za vaš prostor.

Potreba da se arhitektura i dizajn enterijera približi ljudima jedan je od pokretača moje priče, čime sam želela da pokažem da su pogrešna shvatanja da angažovati arhitektu znači i imati velike finansijske izdatke.

Kako je sve počelo? Na završnoj godini fakulteta dobila sam ponudu da uredim prostor klijentima koji žive u Italiji. U tom trenutku bio je to vrlo izazovan zadatak jer smo morali da sarađujemo isključivo online. Kada smo projekat uspešno priveli kraju, shvatila sam da fizička prisutnost nije presudna za uređenje enterijera i tako sam započela put online projektovanja koji se godinama sve vise razvijao. Tako je nastala EnterijerNA.

Koncept EnterijerNA specifičan je po tome što predstavlja spoj estetike i funkcionalnosti dizajniranja prostora i stavlja akcenat pre svega na ekonomičnost izrade. Moj način i stil rada je tzv. Custom-made koncept uređenja prostora koji se izdvaja po tome što su svi moji klijenti uključeni u realizaciju njihovih ideja od samog početka do kraja izrade.

Nevena Antić dia