Online dizajniranje enterijera u okviru koncepta EnterijerNA predstavlja najekonomičniji i najbrži način projektovanja ili renoviranja vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Ova usluga obuhvata: dizajn enterijera po prostorijama i njenim segmentima, pomoć oko odabira nameštaja i rasvete, toniranja zidova, dizajniranja komadnih elemenata nameštaja pravljenih po meri i slično.

U okviru online dizajniranja enterijera postoje tri ponude koje se razlikuju po nivoima detaljnosti  i ceni.

Pre nego što se odlučite za jednu od ove tri ponude potrebno je da pošaljete upit u kojem navodite vaše želje, potrebe i zahteve vezane za izradu online projekta i odlučujete se za odgovarajuću ponudu koje se razlikuju kako po nivoima detaljnosti tako i cenovno.


BASIC PONUDA obuhvata:
 • 2D prikaz rešenja (osnovu) vašeg prostora sa potrebnim kotama.

Osnova je prikaz svih elemenata u prostoru, njihove mere i međusobni odnos bez bilo kakvih detalja kada je u pitanju završna obrada (odabir rasvete i materijala, dekorativnih elemenata, toniranje zidova itd).

Ova ponuda uključuje jednu konsultaciju sa maksimalno dve izmene.


MOODBOARD PONUDA obuhvata:
 •  2D prikaz rešenja (osnovu sa dispozicijom elemenata) vašeg prostora
 •  moodboard, prikaz u vidu kolaža sa uklopljenim bojama, teksturama, nameštajem, rasvetom i ostalim detaljima koji čine prostor kompletnim. Ovaj prikaz daje vam uvid u to kako će vaš prostor na kraju da izgleda
 •  listu za kupovinu sadrži spisak u vidu predloga rešenja nameštaja i dekorativnih elemenata, koji se mogu pronaći u maloprodajnim objektima (komadni nameštaj, rasveta i svi dekorativni predmeti). Cenovni rang formiramo zajedno, u dogovoru, shodno vašem raspoloživom budžetu.
Ova ponuda uključuje sve navedene elemente i jednu konsultaciju sa maksimalno dve izmene, dok u nju nije uključen crtež stolarskih elemenata.

ENTERIJERNA PONUDA obuhvata:
 • 2D prikaz rešenja (osnovu sa dispozicijom nameštaja) vašeg prostora
 • moodboard prikaz u vidu kolaža sa uklopljenim bojama, teksturama, nameštajem, rasvetom i ostalim detaljima koji čine prostor kompletnim. Ovaj prikaz daje vam uvid u to kako će vaš prostor na kraju da izgleda
 • listu za kupovinu sadrži spisak u vidu predloga rešenja nameštaja i dekorativnih elemenata projekata, koji se mogu pronaći u maloprodajnim objektima (komadni nameštaj, rasveta i svi dekorativni predmeti). Cenovni rang formiramo zajedno, u dogovoru, shodno vašem raspoloživom budžetu
 • 3D model kojim dobijate realan prikaz vašeg budućeg prostora i pravu sliku završenog enterijera, za razliku od moodboarda koji vam daje samo naznake krajnjeg igleda vašeg prostora.
 • šemu stolarije ukoliko postoji potreba za elementima koji se prave po meri.

Ova ponuda uključuje sve navedene elemente i nekoliko konsultacija sa maksimalno dve izmene. 


Nakon pregleda vašeg upita, pristupa se realizaciji, nakon čega dobijate idejno rešenje. Vreme za vaše potencijalne korekcije je sedam dana od prijema rešenja. U svaku od ponuda uključene su maksimalno dve izmene, dok se svaka sledeća dodatno naplaćuje.

Važne napomene:

 • Prva konsultacija nakon primanja upita uračunata je u cenu ponude dok se svaka sledeća dodatno naplaćuje po satu.
 • Rok za izradu idejnog rešenja u sve tri ponude dogovaramo po prijemu upita.
 • Delimičnom avansnom uplatom pristupa se izradi projekta u dogovorenom roku.
 • Rok za izradu projekta formira se u zavisnosti od obima radova.
 • Treba imati u vidu da kompletan projekat treba da bude gotov mesec dana pre izvođenja kako bi se izvršila porudžbina i izrada potrebnih elemenata.