EnterijerNA i Lepši Dom Vam poklanjaju projekat enterijera


Stiglo je proleće, budniji smo i inspirisaniji. Lepo vreme je obično praćeno potrebom za promenama – u ličnim navikama, ali i prostoru koji nas okružuje.

Za sve Vas koji ovog proleća planirate promenu životnog prostora, bilo da je u pitanju selidba u novi stan i ponovni početak ili popularno nazvani „makeover“ pripremili smo iznenađenje.

U saradnji sa portalom Lepši dom, odlučili smo da nekome od Vas ovo proleće ulepšamo besplatnim projektom enterijera.

Pobedniku ćemo izraditi projekat, koji će sadržati rešenje prostorije u osnovi, moodboard, 3d model, spisak za kupovinu… Predmet projekta može biti bilo koji segment doma, ali ne i open space prostor. Dakle – spavaća, dnevna, dečija soba, hodnik, kupatilo…

Ukoliko želite da učestvujete, potrebno je da se prijavite na e-mail: enterijerna@gmail.com, nakon čega ćete dobiti kratak upitnik.

Prijave su otvorene dve nedelje. Nakon toga sledi uži izbor u koji će ući Vas petoro. Ovaj proces će trajati nedelju dana i u okviru njega ćete poslati fotografije prostora koji želite da uredite i odgovore na nešto duži upitnik.

Uslovi učestvovanja su da:

  1. Pratite profil @enterijerna na Instagramu
  2. Pratite profil @lepsidom na Instagramu
  3. Postavite na svoj profil ili story inspiracijsku fotografiju enterijera, uređenu u stilu koji Vam se dopada i tagujete oba profila. Možete koristiti tagove #lepsidom i #enterijernaklik

Pobedničko rešenje će biti praćeno tekstom na portalu Lepši Dom, u kome ćemo proći kroz procesa od postavljanja koncepta do finalnog rešenja.

Podelite ovu informaciju sa prijateljima koji menjaju životni prostor.

Očekujemo Vas!